Google+ Followers

Thursday, March 26, 2015

La Juiceria

I tried this detox juice today.. Maybe not really tasty to some people but it is good for your tummy n body..


Sunday, March 22, 2015

So I bought this t-shirt from H&M selected by David Beckham..

But then I saw another color, so....


Monday, March 2, 2015

Just wanna say..

Good Night!!


Friday, January 3, 2014

hilang...

hilang tapi masih wujud.. twitter » @fazriRyzal instagram » fazriryzal

Thursday, February 17, 2011

update terkini..


nak hapdet sket..
sket je tak banyak..

dah..
hehehe..

Wednesday, September 15, 2010

makan kat mane??

 

nasi lemak Presint 9, Putrajaya..

DSC038342

 

pappaRich..

DSC038732

Wednesday, July 28, 2010

Tetibe..

kembali setelah lama menyepi dan tak update apa-apa kat blog aku ni.. hahaha.. jadi, apa ceritanya? erm, tak tahu lah nak cerita apa.. tapi nak kongsi sikit gambar-gambar aku semasa di UUM dulu.. dalam duk godek2 laptop aku ni ternampak la beberapa gamba masa awal2 aku masuk UUM.. mase tu tengah2 blur lagi.. maklumlah baru masuk dan jadi budak U.. hahahahaha..

06-07-06_17352

6/7/06 – hari ikrar pelajar

 

07-07-06_2027

7/7/06 – majlis bersama VC

Image(505)  Image(504)

 

Image(201)

masa ni ada program bersama Tun M, majlis petang.. tapi oleh kerana kitorang sampai awal kitorang lepak2 kat Alamanda dulu.. ni takde lain la dalam tandas Alamanda.. hahaha..

 

Image(110)

kat depan tu Bick, dia sibuk nak amik duit kt ATM.. kitorang sibuk nak bergambar..

 

Image(643) UUM003b

sebagai kursus ko-kurikulum, aku amik Sains Sukan (Tenis)..

DSC00451

Image(112) 

 

IMG_3766  Image(697)

IMG_3846

di majlis makan malam dan sambutan hari raya untuk pembantu makmal.. untuk mendapat duit lebih (duit utk berjoli) aku jadi pembantu makmal komputer kolej selama beberapa semester.. elaun dikira mengikut jam iaitu RM2/jam dan waktu bertugas plak mengikut waktu kelapangan.. paling banyak aku penah dapat hampir2 RM200 untuk satu bulan sebab aku banyak gantikan slot bertugas pembantu lain yang tak dapat bertugas..

 

DSCF0218

malam sebelum hari program Coconut Day.. salah satu program yang aku sertai ketika masih berstatus Junior di Kolej Proton..

 

DSC00719

terpaksa masuk dapur kafe menolong ajk makanan dalam salah satu program yang dianjurkan oleh Kolej Proton..

 

Image058 Image050-1

 

 

 

 

 

IMG_7516

ketika menjadi fasilitator untuk Program Pintar..

 

Image(742) Image(883)

haha, time bosan kat bilik..

Image(903)

tiap2 kali sebelum cuti akhir semester memang waktu aku paling malas sekali untuk mengemas mengosongkan bilik.. barang2 aku lak semakin bertambah semester, semakin bertambah 1 kotak..

 

Image(774)

DSC00023 

Image(775)

time bosan dalam kelas.. hehehe..

 

CIMG2606

CIMG2615

ketika menyiapkan salah satu assignment untuk paper Science Engineering..

 

DSC00254

melawat tapak projek kem tentera di Jitra untuk paper Construction Technology..

DSC00201

interview dengan tauke kuari pasir..

DSC00162

di tapak kuari pasir..

 

Image(983)

Image(985)

Image(986)

satu malam tu membe aku sorang ni ajak pergi beli barang.. pas beli balik dari beli barang tu tengah berjalan kaki tetibe ternampak satu bendera bapak besar kat opis kolej.. bendera besar ni salah satu dalam sambutan bulan kemerdekaan..

 

CIMG2803

CIMG2802

bick ngan membe2 die culik aku untuk bergambar disekitar padang golf UUM..

 

CIMG2545x

kat ekspo konvo..

Monday, May 3, 2010

Estoy bien..

lega rasanya bila demam dah kebah.. hampir seminggu tak berdaya nak buat apa2 dan mc selama hampir 3 hari.. alhamdulillah atas kesihatan yang dikurniakanNya ini.. sekarang ni plak aku duk menghitung hari.. hari yang dah tak berapa lama dah untuk aku habiskan praktikum aku ni.. pejam celik pejam celik, keletak keletuk menaip keyboard, dah tinggal sebulan lagi dah.. tak sabar weh..

kawan aku sorang yang baru gak abis praktikal dan akan konvo sama nanti dah start keje hari ni.. sedikit perasaan cemburu bila die dapat keje di tempat itu.. huhuhu.. tapi tak pe, dah memang rezeki die n tahniah buat die..

sedikit blur skang ni.. hmmmm, oh ya, Buena suerte kepada kawan aku lin nih.. hari ni dah last paper iaitu paper Spanish.. ape la, aku uji Spanish sket pun dah gabra.. Yo soy más hermosa que tú. hehehehe..

semalam.. since dah sehat semalam aku just spent weekend aku ngan pusing2 kL sket n tgk movie.. cite Iron Man 2 yang memang gempak dan The Losers yang best untuk dilayan..

DSC03710

DSC03728x 

DSC03712 

DSC03732

DSC03744